O nama

Golum

IT sistem integrator

Golum d.o.o. od 1992. godine uspešno posluje na domaćem tržištu kao jedna od vodećih firmi u pružanju IT usluga, usluga prodaje i održavanja IT opreme. Ponosni smo partner vodećih svetskih proizvođača u oblasti informacionih tehnologija: HP Inc, Hewlett Packard Enterprise, Fujitsu, Microsoft, Barracuda Networks, vmware, Dell, Cisco, Lenovo i drugih. U okrivu kompanije posluje ovlašćeni servis za HP štamapče, LFP i IT hardware, i Fujitsu opremu.

Klijenti Golum prepoznaju kao kompaniju sa tradicijom prodaje i održavanja računara, štampača i plotera, kao i pratećeg, potrošnog materijala, koja raspolaže raznovrsnom ponudom velikoformatnih plotera i multifunkcijskih uređaja (LFP).
U poslednjih nekoliko godina Golum d.o.o širi portfolio usluga sa ciljem da isprati savremene trendove poslovanja i pruži kompletnu podršku iz oblasti informacionih tehnologija. Tako se fokus poslovnih aktivnosti kompanije pomera ka pružanju Outsourcing i Document Management System (DMS) usluga koje uključuju iznajmljivanje kompletne opreme – servera, radnih stanica, štampača, plotera, skenera, ali i isporuku spcijalizovanih softverskih rešenja i sl.

Svesni da su raspoloživost i ispravnost informacionih resursa jedan od bitnih uslova za uspešno poslovanje, spremni smo da klijentu ponudimo sve vrste ugovora sa ciljem da njegovo poslovanje učinimo jednostavnijim i ekonomičnijim, tako što će kompletnu brigu o opremi i potrošnom materijalu prepustiti nama. Ponosni smo što u potpunosti zadovoljavamo poslovne standarde svih naših klijenata, brojnih domaćih i inostranih kompanija, i što smo priznati kao pouzdan partner koji pravovremeno nudi optimalno rešenje za svaki problem.

Golum vrednosti

  • 01Naša misijaJedan partner za sve probleme Izazimo u susret svim zahtevima klijenta nudeći kompletnu uslugu u oblasti informacionih tehnologija;kvalitet usluga, efikasnost i profesionalan odnos prema klijentu
  • 02Naša vizijaPostavljanje sve viših standarda poslovanja Ne samo praćenje, već i predviđanje trendova savremenog poslovanja; priznati i prepoznati kao pouzdan partner
  • 03Naš ciljKontinuiran godišnji rast tržišnog udela za 10% Unapređenje i razvoj baza znanja kroz dalju profesionalnu obuku zaposlenih posetama seminarima i kursevima proizvođača opreme iz asortimana firme.

Međunarodni standardi

ISO 27001, ISO 9001, ISO 14001

Vojna_kontrola

Golum d.o.o. posluje    u skladu sa međunarodnim standardima ISO 27001 – Sistem upravljanja bezbednošću informacija, ISO 9001 – Sistem upravljanja kvalitetom, i sertifikatom ISO 14001 – Sistem upravljanja zaštitom životne sredine. Sa ciljem da ponudimo jedinstveno rešenje za sve probleme klijenta i pružimo kompletnu uslugu u oblasti informacionih tehnologija, sačinili smo tim od 24 stalno zaposlenih i 11 stalnih saradnika, koji se kontinuirano usavršava i razvija.

Naš tim