HP Gold Partner

Golum d.o.o. je HP Partner First Gold, i zahvaljujući partnerstvu sa HP, jednom od  najvećih svetskih IT kompanija orijentisanoj ka potrebama poslovnih korisnika, obezbeđujemo hardver, softver i neophodnu podršku za širok spektar biznis formata. Nedavno je HP podelio ponudu u dve divizije kako bi što bolje odgovorio zahtevima tržišta i rastu partnerskih biznisa.

Golum ima osoblje sertifikovano da pruži najviši nivo podrške u odabiru, implementaciji i korišćenju svih proizvoda iz HP game. U ponudi su hardverska rešenja: desktop i noutbuk računari, štampači, skeneri, multifunkcijski uređaji.

Golum poseduje sledeće HP kompetencije: Client Virtualization Specialist, DesignJet Specialist, Graphics Specialist, Managed Print Specialist, Services Specialist - Computing, Services Specialist - Printing.

HP računari su razvrstani u tri serije Pro, Elite i Workstation prema konfiguracijama prilagođenim različitim potrebama korisnika.

HP Pro serija namenjena je svakodnevnom poslovanju, sa performansama sposobnim da obezbede stabilnost i pouzdanost u radu.

ProDesk seriju (desktop računari) odlikuje veliki izbor procesora prilagodljivih različitim korisničkim potrebama u rasponu od Intel Celeron do i7 i u različitim oblicima kućišta kako bi se što bolje uklopili u poslovno okruženje – miniPC, SFF, tower... Svi modeli se isporučuju sa lokalizovanim tastaturama. U ponudi su i monitori iz istih serija.

ProBook serija (prenosni računari) stavlja akcenat na pouzdanost i dobrar odnos između performansi i cena.

ProTablet (tablet) odlikuje robustna šasija, a postoji mogućnost izbora između Windows i Android platforme

HP Elite serija je odličan izbor za korisnike koje postavljaju pred svoj računar teže zadakte, bilo da na kursu dnevniih rutina obavljaju finansijske analize ili se bave razvojem aplikacija.

HP EliteDesk poslovni desktop računari vrhunskih performansi sa Intel Core procesorima, veoma fleksibilni u pogledu proširenja dodatnim karticama, memorijskim slotovima i hard diskovima. Dostupni su u miniPC, SFF i tower kućištima. Svi modeli se isporučuju sa lokalizovanim tastaturama. U ponudi su i monitori iz istih serija.

HP EliteBook – poslovni notebook računari sa Intel Core procesorima, maksimalno pouzdani za ultra produktivnost – opremljeni najnovijim Intel procesorima, SSD ili hibridnim diskovima, isporučuju se sa Microsoft Windows 8.1 PRO operativnim sistemom.

HP ElitePad 1000 G2 – 64-bit Intel procesor, Microsoft Windows 8.1, MS Office 2013, samo 9,2mm, 4G LTE podrška.

HP WorkStation seriju odlikuju ultimativne performanse i lako prilagođavanje potrebama. U ovoj seriji su desktop i notebook radne stanice.

HP Z8x0 – beskompromisna desktop platforma - Intel Xeon procesori, maksimalno 512GB radne memorije, 4 ležišta za SSD ili SAS diskove i RAID kontroler, profesionalne 2D i 3D NVIDIA grafičke karte, podrška za simultani rad do 8 monitora – standardno sa trogodišnjom garancijom.

HP Zbook – prenosna radna stanica vrhunskih performansi – Intel Core i7 i i5 procesori, do 32GB radne memorije, NVIDIA Quadro i AMD FirePRO grafički sistemi – trogodišnja garancija