HPE storage

HPE portfolio

Hewlett Packard Enterprise je kompanija osnovana nakon izdvajanja enterprise divizije HP-a u posebnu kompaniju u novembru 2015 (IPO). Pred poslovne korisnike postavlja niz rešenja i proizvode koji ubrzavaju proces poslovanja.

Bilo da je reč o tradicionalnim IT okruženjima, cloud mobile friendly okruženjima, ili kombinaciji navedenih, HPE pruža neophodnu tehnologiju i rešenja.

GOLUM DOO BEOGRAD je u HPE storage segmentu EG Silver Storage Specialist.

HPE storage rešenja pružaju kompanijama skalabilnost bez granica, priliku za minumalnu investiciju u početku uz uređaje koji pružaju veliku mogućnost nadogradnje kasnije, tako da prate rast biznisa. HPE storage rešenja su brza, fleksibilna i efikasna, izlaze u susret ozbiljnim radnom opterećenju na jednostavan i predvidljiv način

HPE MSA Storge

Entry level Storage

Fleksibilna i povoljna storage rešenja koja se prilagođavaju rastu poslovanja i automastski adaptiraju kada se dođe do neočekivanih situacija, pa nema prekida u radu. Obezbeđeno je lako upravljanje zahvaljujući mogućnostima kao što su solid-state drajveri i nizu drugih funkcionalnosti.

HPE 3par storage midrange

Midrange and Enterprise storage

HPE Converged Storage platforme čini arhitektura "polimorfnog" dizajna koja se prilagođava bukvalno svakom obimu posla i budžetu. Štedi vaše vreme i novac, dok IT segment vašeg poslovanja lansira u 22. vek.

HPE 3par storage

All-flash and Hybrid storage

Svet se ubrzano menja, a vi se možete pridružiti flash revoluciji. Proveritire šta flash ubrzanje, 99,9999% uptime, ugrađena zaštita podataka i radikalna jednostavnost mogu učiniti za vaše poslovanje. HPE ispručuje flash performanse i efikasnost preduzećima svih veličina.