HP ScanJet Pro 3500 f1 Flatbed Scanner je pouzdan i izuzetno brz skener namenjen skeniranju kompleksnih projekata. Ovaj uređaj namenjen je dnevnom obimu skeniranja koji dostiže čak 3.000 stranica dnevno.
Uživajte u lakom skeniranju koje je na pritisak dugmeta od vas uz ovaj stilizovani, a pristupačni uređaj.
 Povećajte produktivnost i poboljšajte rutinu skeniranja sa kompaktnim HP ScanJet Pro 2500f1 Flatbed Scanner.
Brz, povoljan i dizajniran da izađe na kraj sa svim poslovima, od jednostavnog skeniranja u boji do kompleksnih i obimnih zadataka.
Povećajte učinak i poboljšajte protok posla uz pomoć brzog i pouzdanog skenera. Kompaktan i efikasan, ovaj uređaj koji se povezuje sa personalnim računarom štedi prostor, ali štedi i energiju, a pruža konzistentne slike visokog kvaliteta – crno-bele, u nijansama sive i u koloru.
Brzo dvostrano skeniranje uz HP ScanJet Pro 4500 fn1 Network Scanner čiji je preporučeni obim posla do 4.000 strana dnevno.
Ovaj flatbed skener lako ćete integrisati u protok dokumentacije na vašem radnom mestu.
Pružite svojoj kancelariji moćan skener - brz i precizan. Ugrađen softver za skeniranje i  automatska fioka za uvlačenje dokumenta od 80 strana štede vreme. Skenirajte do 50 stranica, odnosno 100 otisaka u minuti.
Premestite svoj biznis iza granica koju postavljaju dokumenti na papiru. Integrišite ovaj skener sa postojećom kancelarijskom mrežom i bezbednosnim rešenjima.
HP Color LaserJet Enterprise M855 je izuzetan A3 Kolor Printer koji je namenjen korisnicima sa redovnim obimom štampe od 4.000do 25.000 kopija / mesečno i projektovanim mesečnim udarima posla do čak 175.000 kopija.
HP Color LaserJet Professional CP5225 je svestran A3 kolor štampač uz koji će svakodnevna štampa, ne samo poslovnih dokumenata, već i marketinških materijala biti moguća u samoj kancelariji.
HP Color Laser Jet enterprise M552 serija A4 printera je namenjena korisnicima sa potrebnim obimom štampe do 6.000kop/mes. i mogućim udarom posla do čak 80.000 kop/mes.
HP Color LaserJet Pro M452 je brz kolor štampač koji ubrzava obavljanje posla i pruža sveobuhvatnu bezbednost vaših štampanih materijala.

HP Thin Clients - brzina, pozdanost i visoke performanse.

U HP Thin Clients portfoliju nalazi se više rešenja koja krajnji korisnik sa lakoćom oblikuje prema potrebama performansi računara i cloud okruženja. Napravljeni su da budu brzi, kao što je slučaj sa Zero Client-ima koji poseduju quad-core procesore, ali i da stanu na crtu zahtevnim aplikacijama.

HP thin clients porodica 1024x435

HP Zero Clients - savršen spoj sa VMware okruženjem.

Dizajnirani su za VMware okruženja i zahvaljujući najnovijoj PCoIP tehnologiji idealni su za aplikacije sa visokim zahtevima u pogledu grafike, koje traže performanse radnih stanica i priključenje na dva monitora. Bez operativnog sistema i bez pokretnih delova, Zero Clients zahtevaju, kao što ime kaže, nula napora za upravljanjem. Lako se postavljaju, a virusi su daleka prošlost.

Ovi uređaji su najbezbednija sredstva za rad, jer se svi podaci nalaze i bezbednom okruženju data centra, dok se kroz uređaj prenose samo pikseli. Zajtev za odobrenjem USB priključka i NIC vlakna dodatno doprinose bezbednosti. Dizajnirani za PCoIP, Amazon okruženje i VMware, HP Zero Clients su izuzetno povoljna rešenja koja pružaju visoke performanse i pouzdanost.

HP Thin Clients - fleksibilnost, upravljivost i bezbednost.

Prilagodite nivo učinka, bezbednosti, a upravljajte lako. Spojite thin client koji odaberete sa operativnim sisitmeom koji odaberete - uključujući HP Smart Zero zasnovan na Linux-u, ili ThinPro i Windows okruženje. Izaberite snagu procesora u skladu sa zahtevima radnog mesta, bilo da je reč o mission critical zahtevima multimedija, ili običnim kancelarijskim zahtevima.

Konsultujte naše odeljenje prodaje i saznajte kako HP thin clients da lako i efikasno uklopite u svoje okruženje

Ultimativna vrednosti i brzina – HP PageWide Pro obezbeđuje najniže troškove vlasništva i najveću brzinu u svojoj klasi. Boje profesionalnog kvaliteta uz sigurnost štampe i energetsku efikasnost.
HP PageWide Pro 477 dw je izuzetno brz A4 kolor Kopir/ Printer/ Kolor skener/ Faks sistem, namenjen korisnicima sa potrebom štampe do 4.500 kopija / mesečno.