Microsoft

Partnerski odnos sa kompanijom Microsoft, Small Business kompetencija koju posedujemo u okviru Silver status-a, daju vam sigurnost da ćete dobiti najbolje rešenje za vaše poslovanje.

Licenciranje

OEM – Original equipment manufacturer, je licenca za softver koja se kupuje uz novi hardver (najčešće deskop ili laptop računar). Glavna karakteristika ovog načina licenciranja je da softver ostaje trajno vezan za računar uz koji je kupljen, i ne može se seliti na drugi računar. Uz licencu dolazi sertifikat o autentičnosti – nalepnice sa hologramom.

RETAIL – Fully Packaged Product, u kvalitetnoj i dobro dizajniranoj kutiji, sa priloženim instalacionim diskom. Glavna karakteristika ovakvog načina licenciranja jeste u tome što se proizvod ne vezuje trajno za jedan računar, i može se legalno preseliti na drugi (uz uslov da bude uklonjen sa mesta na kome je bio prethodno instaliran).

GGK – Get Genuine Kit je licenca iz Microsoftovog programa za legalizaciju racunara koji su kupljeni bez operativnog sistema ili imaju nelegalan sistem. GGK, slicno OEM licenci, vezuje se za računar i ne moze se legalno preneti na drugi.

Količinsko licenciranje

Pregled programa količinskog licenciranja: ugovor OLP – namenjen korporacijskim, državnim, dobrotvornim i akademskim organizacijama koje naruče najmanje 5 licenci,  i OVS – standardizacija poslovanja i pretplata na najnovije verzije softvera.

proizvodi

Operativni sistemi

Radna površina sa poznatim fasciklama i ikonama na koju ste navikli, ne samo da je još uvek tu, već je i bolja nego ranije zahvaljujući novom menadžeru zadataka i pojednostavljenom upravljanju datotekama. Pritom, uvek možete da otvorite radnu površinu i da se zatim jednim dodirom ili klikom vratite na početni ekran. Pročitajte više

Aplikativni softver: Office 365

Nije samo Office! Pored standardnih aplikacija (Word, Excel, Outlook, PowerPoint…) sadrži i SharePoint, Lync, One Drive. Prijava sa bilo kog mesta, jednostavna infrastruktura, rad u timu, trenutne poruke, sastanci na mreži i mnogo toga. Pročitajte više…

Serveri – Windows Server 2012

Najproduktivnija infrastrukturna platforma od radne grupe do centra podataka. Pregled licenci i preuzimanje probne licence možete obaviti na zvaničnom Microsoft portalu.

aktuelno

WINDOWS 10 je stigao!

Kupite sada i nadogradite Windows 10 besplatno!

Svi korisnici legalnih operativnih sistema Windows 7, 8 i 8.1 moći će da urade besplatan upgrade na Windows 10!!! Pročitajte više...

WINDOWS AZURE – konačno u cenovnicima!

Prilagodljiva platforma zasnovana na tehnologiji informatičkog oblaka omogućava vam da svu pažnju poklonite klijentima, umesto da razmišljate o infrastrukturi. Pročitajte više…