Novo: Barracuda Spam Firewall

istekla akcija!

Golum je u svoju ponudu proizvoda uvrstio Barracuda Spam Firewall, sveobuhvatno rešenje za zaštitu emaila neophodno svakom IT profesionalcu da obezbedi svojim klijentima bezbedan i neometan rad.

Barracuda Spam Firewall uključuje blokiranje virusa i spamova, zaštitu podataka, prevenciju DoS napada, šifriranje i omogućava kontinuiran rad putem emaila. Kako se javljaju nove pretnje, tako i ovo rešenje automatski isporučuje ažuirane informacije, pa je zaštita koju pruža kompletna i neprekidna. Reakcija na pretnje je više nego brza, s obzirom da eksperti iz Barracude rade 24/7 na otkrivanju i blokiranju novih pretnji na internetu. Brzo, jednostavno i povoljno rešenje, sasvim je skrojeno prema potrebi korisnika, i prilagođava se rastu njegovog biznisa.

Ovo rešenje Barrracuda-e podržava sve mail servere, bilo da je reč o Windows ili Linux platformama. Pored toga, korisnici Microsoft Exchange servera u okviru pretplate u Golumu dodatno dobijaju i Exchange antivirus, koji štiti od virusa i unutar samog mail servera, a ne samo od virusa koji dolaze spolja.

S obzirom da samo antivirus za Exchange košta najmanje 500 EUR godišnje, Barracuda Spam Firewall je izvanredno povoljno rešenje. Golum ima nekoliko mesečnih paketa prilagođenih potrebama korisnika:

  • 50 mail naloga korisnika – 50 EUR mesečno,
  • 50-150 mail naloga korisnika – 100 EUR mesečno,
  • više od 150 mail naloga – 200 EUR mesečno.

Konfiguracija i podrška su uključeni u cenu.

U Golumovom portfoliju nalazi se model 600 koji ima sve funkcionalnosti uključene. Detalje o proizvodu i poređenje modela možete pronaći prateći link Barracuda Spam Firewall.

Comments are closed.