Nova dimenzija saradnje – Office 365 servis

Saradnja i komunikacija nikada nije bila lakša, a timski rad moguć je bez obzira na to gde se članovi tima nalaze - zaslužan je Microsoft Office 365 servis. Da biste zajednički radili na istom dokumentu više nije potrebno da budete zajedno u kancelariji, jer čak i dok ste na putu možete pristupiti željenim dokumentima.

OneDrive for Business u Office 365 servisu omogućava skladištenje podataka na bezbednoj lokaciji u oblaku, a pristupom preko pretraživača sa mobilnog uređaja (tablet, telefon), korisnik može da pregleda, ažurira i deli dokumente. Tako je putem pretraživača moguće menjati i deliti Excel, Word i Power Point dokumente koji su dostupni online, bez obzira na to da li korisnik na mobilnom uređaju ima instalirane Office mobilne aplikacije. Produktivnost, saradnja i pokretljivost u poslovanju dobili su sasvim novu dimenziju.

Pored toga svi dokumenti sačuvani u Share Point bibliotekama mogu biti trenutno sinhronizovani sa OneDrive for Business aplikacijom na računaru ili mobilnim uređajima, pa se dokumenti mogu ažurirati i menjati i offline.

Preuzmite brošuru i saznajte više o tome kako Office 365 servis i OneDrive for Business mogu unaprediti i olakšati saradnju u vašem preduzeću.

Pratite link do brošure.

Comments are closed.