Štampa u boji – HP A4 i A3 color uređaji

Štampa u boji više nije luksuz. Nove serije HP štampača i multifunkcijskih uređaja pružaju ne samo povoljan crno-beli, već i izuzetno povoljan kolor otisak. Izdvajamo tri HP MFP uređaja (štampač, kopir, skener i fax) koji pružaju izvanredan kolor otisak izvanredno povoljno. Pored toga, ove sezone dostupni su po iakcijskim cenama, bilo da se klijent odluči za opciju kupovine, ili za opciju rente nekog od uređaja.

Apsolutna zvezda A4 formata prošle, a i ove godine bio je HP PageWide Pro 477dw MFP, naš najprodavaniji A4 uređaj. Brza dupleks štampa, dvostrano skeniranje u jednom prelazu, kertridži velikog kapaciteta, čine ovaj uređaj odličnim izborom za kancelarije u kojima manji timovi štampaju do 4.500 strana mesečno, mada je projektovan na štampu maksimalnih 50.000 strana mesečno. Zahvaljujući kertridžima velikog kapaciteta (crni približno 10.000 stranica, boje 7.000) male kancelarije i radne grupe mogu štampati bez brige da će kertridž morati često da se menja, i da uživaju u izuzetno povoljnoj ceni ekspolatacije ovog uređaja.

Duplex skeniranje u jednom prelazu Distribucija dokumenata na e-mail/folder, opcije PC slanja i primanja faksova još su neke od funkcionalnosti zahvaljujući kojima je upotreba ovog uređaja praktična, prijaatna i ekonomična.

HP LaserJet Enterprise 700 color MFP M775f dizajniran je da bude desna ruka u radnim grupama kojima je neophodna pouzdana i povoljna multifunkcijska mašina koja može da kopira, skenira, koja poseduje fax funkcionalnosti, i iznad svega, štampa kolor dokumente do A3 formata.

Veliki obim štampe je lak zadatak za ovaj uređaj s obzirom da je projektovan da štampa maskimalno 120.000 strana mesečno, uz preporučeni obim od 2.500 do 7.500 strana. Ulazni kapacitet papira od 4.350 strana i toneri velikog kapaciteta olakšaće obimne poslove štampe, a skratiće čekanje, jer štampa (i kopira) brznom od 30 strana u minuti.

Skeniranje postaje jednostavan zadatak – skenirani dokumenti mogu se slati na fax, email ili u neki od mrežnih foldera. Više nema nepotrebnog trošenja papira – pri skeniranju detekuje i sklanja prazne stranice.

Voleće ga u svakom sektoru preduzeća, ali posebno će biti drag zaposlenima koji štampaju u koloru – odvažno istaknut tekst i jasne boje omogućava podudatnost sa Pantone® skalom, a štampa na A3 formatu pruža utisak i preglednost koja impresionira.

Uređaj koji maksimalno ubrzava rad sa dokumentima, i olakšava pristup, realizaciju zadataka i raspodelu dokumentata – HP Color LaserJet Enterprise Flow M880z Multifunction Printer. Projektovan je za kancelariju sa obimnim protokom dokumentacije koja zahteva efikasnot, jer može štampati čak i mesečni tiraž od 200.000, a štampa od 25.000 strana je zadatak koji bez problema savladava iz meseca u mesec.

Štampa brzinom od 46 strana u minuti i skeniranje brzinom od 70 strana u minuti, uz duplex štampu i duplex skeniranje u jednom prelazu čine ga doraslim vrlo zahtevnim zadacima. Korisnici uređaja uživaju u jednostavnoj upotrebi i jednostavnom povezivanju na uređaj, a intuitivni displej u boji korisniku pruža mogućnost da lako daje zadatke i obavlja posao.

Bezbrižno skeniranje je još jedna od njegovih prednosti a HP EveryPage funkcionalnost detektuje da li su stranice pri skeniranju propuštene, dok ugrađeni softver za prepoznavanje karaktera omogućava laku pretragu skeniranog materjala. Slanje skeniranih dokumentata na mail je priručno, ali postoji i naprednija fukcionalnost – korisnici uređaja mogu dokumente skenirati direktno na Microsoft® SharePoint® i tako eliminisati nepotrebnu razmenu dokumentacije mailom.

Ulaganje u ovaj uređaj je jednokratna investicija koja prati rast preduzeća, nudi lako i centralizovano upravljanje uz HP Web Jetadmin dok čuva bezbednost poverljivih podataka.

Comments are closed.