Top HP ploteri u 2016. godini – HP Designjet T830, T7200 i T795

U 2016. godini Golum je nastavio tradiciju vodećeg prodavca, konsultanta i servisera HP velikoformatnih uređaja. Shodno preferencijama naših klijenata, formirali smo listu najtraženijih HP plotera u 2016. godini.

HP ploteri HP Designjet T830

HP Designjet T830 je superstar HP-ove ponude velikoformatnih multifunkcijskih uređaja, i u 2016. ponosno je poneo titulu najboljeg MFP uređaja širokog formata za CAD prema izboru veb sajta European Digital Press Association. Brzina štampe na A1 stranici od 25 sekundi nije jedino što ovaj 36- inčni uređaj izdvaja – ugrađen skener čini ga najekonomičnijim rešenjem na tražištu u svojoj klasi. Druga ključna reč je dostupnost, jer se uređaj može koristiti na bilo kom mestu koje pokriva wi-fi signal. Kertridži velikog kapaciteta do čak 300 ml pružaju dugačak ciklus štampe. HP Designjet T830 dizajniran je tako da njegov prirodni ambijent bude gradilište, pa je nenadmašan izbor za sektor građevine.

HP ploteri HP Designjet T7200

Najjači utisak u 2016. godini u segmentu produkcionih plotera na klijente je ostavio HP Designjet T7200. Dizajniran je sa ciljem da kupcu ponudi više za novac. Brzina štampe A1 stranice je 15,5 sekundi, pa za sat vremena može da odštampa 165 A1 stranica. Uređaj je dovoljno robustan da može da primi tri džambo rolne od 200 m, pa može štampati do 600m bez zamene papira. Plus kertrdži velikog kapaciteta omogućavaju da se proces štampe odvija glatko. Niz funkcionalnosti koje povećavaju produktinost utiču na ubrzanje procesa rada; HP Designjet Smart Stream štedi do 50% vremena neophodnog za pripremu posla, a HP Crystal preview daje precizan prethodan pregled štampe. Namenjen je štampi na medijima širine do 1067mm, a izbor medija je širok, od bond papira do glossy foto papira.

hp-designjet-t795-najprodavaniji-ploter

Pouzdan izbor za veliki broj kupaca bio je HP Designjet T795, namenjen je CAD i GIS segmentu velikoformatne štampe na rolnama širine do 1118mm, odnosno 44 inča. Izvanredan kvalitet štampe garantuje 6 originalnih HP mastila, a planovi, crteži i linijski ispis su neverovatno precizni zahvaljujući rezoluciji do čak 2400 dpi. Ubrzava i olakšava proces rada: dokumente je moguće štampati direktno sa USB-a (TIFF, JPEG, PDF npr.) a zahvljaujući e-Print funkcionalnost, štampajte dokumente sa email-a. HP Designjet T795 je veteran na tržištu, i dokazao je svoju prednost kao nenadmašan po kvalitetu u segmentu štampe od 44 inča.

Ukoliko još uvek niste odlučili koji model plotera da izaberete za svoje preduzeće, javite se. Naši specijalisti za HP velikoformatnu štampu će vam pomoću na napravite najisplativiji izbor.

Comments are closed.