Velikoformatna štampa i skeniranje – Large format printing

Zašto izabrati Golum za pružanje rešenja velikoformatne štampe (Large Format Printing) i skeniranja? Zato što smo jedini HP partner u Srbiji koji koji poseduje sledeće specijalizacije:  HP 100 Top Designjet Partner, HP Designjet Production Specialist, HP Designjet Service Delivery. Zato što posedujemo dugogodišnje iskustvo u prodaji i servisiranju, zato što smo sertifikovani konsultanti i serviseri. Zato što nudimo fleksibilnu kupovinu i iznajmljivanje velikog broja uređaja za štampu i skeniranje velikog formata.

Tokom niza godina, razvijajući svoje poslovanje, Golum je pratio i razvoj štampača namenjenih štampi velikih formata. Specifičnost štampanja formata koji nisu deo standardne kancelarijske štampe zahtevala je i poseban pristup prodaji i podršci korisnicima koji imaju takve potrebe. Tržišta gde se koriste ovakvi štampači segmentirana su na dva dela: tehnička štampa i grafički zahtevna štampa. Golum, kao partner koji se uvek trudi da svojim korisnicima pruži celokupnu podršku i savetovanje pri izboru rešenja, prodaje štampače i pruža naknadnu podršku za oba ova segmenta.

Nakon uspešnog višegodišnjeg razvoja stekli smo zavidnu reputaciju koja je potvrđena izborom u HP 100 Top Designjet Reseler program za evropski region kao i sticanjem servisnog sertifikata za celokupnu liniju HP Designjet štampača i skenera velikog formata. Za područje Srbije jedini smo partner koji poseduje ove specijalizacije. Izbor kompanije Hewlet Packard (HP) i programa Designjet štampača kao strateškog partnera za velikoformatnu štampu pokazao se kao odlična poslovna odluka, s obzirom da tako našim klijentima obezbeđujemo sve što je potrebno za uspešno obavljanje posla.

Pristup korisnicima koji štampaju veliki format je, zbog vrednosti uređaja i potreba poslovanja korisnika, projektno orijentisan i pokriva sve segmente prodajnog procesa. Uvek započinjemo sa savetovanjem korisnika zarad izbora uređaja koji može da prati njegove potrebe. Pri savetovanju značajna prednost koju Golum poseduje je dugogodišnje iskustvo i mogućnost da odgovorimo na pitanja i rešimo nedoumice klijenta u pogledu pravog izbora. Obavezan deo savetovanja je i izrada ROI kalkulacija (osnovnih – za potrebe korisnika kojima štampači velikog formata nisu direktan izvor prihoda, ili složenih kalkulacija – za korisnike kojima su ovi štampači direktan izvor prihoda). Jedna smo od retkih kompanija koja može da savetuje korisnika na ovaj način od samog početka.

Golum kao kompanija koja se trudi da sa svojim klijentima ostvari partnerski odnos pruža mogućnost da, osim standardne kupovine gde je uređaj vlasništvo korisnika, korisnik iznajmi štampač velikog formata tokom perioda u kom mu je potreban. Iznajmljivanje štampača vrši se ili na duži period, za kontinuirane poslove, ili na kraći period, za manje projekte gde korisnik nema interes da uređaj bude u njegovom vlasništvu.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u radu i kontaktu sa proizvođačima opreme za štampu velikog formata, osposobili smo naš servisni tim za pružanje podrške tokom životnog veka uređaja. Spremni smo da zahteve za servisiranje obavimo u što kraćem roku na obostrano zadovoljstvo. Kao što pružamo svojim korisnicima sve pogodnosti dobrog partnerskog odnosa, isto tako smo i sami ostvarili uspešan partnerski odnos sa proizvođačima opreme, što nam pruža kvalitetan izvor informacija i velike resurse za nabavku rezervnih delova.

Segmentacija štampača velikog formata za koje imate kompletnu podršku:

-        Štampači velikog formata za CAD/GIS – štampanje crteža, planova, geografskih karata velikog formata za male grupe korisnika, pa do velikih višekorisničkih sistema sa izuzetnom preciznošću i pouzdanošću.

-        Štampači velikog formata za grafički zahtevne aplikacije – štampanje crno-belih i fotografija u boji vrhunskog kvaliteta, reklamni materijal koji može da zadovolji sve potrebe krajnjeg korisnika.

-        Produkcijski štampači velikog formata – vrhunski kvalitet i velika brzina za sve poslove velikog obima.