HP Designjet T850 36“

Opis

Preuzmite brošuru

HP DesignJet T850 36“ je multifunkcionalni štampač širokog formata koji nudi izvanrednu efikasnost i kvalitet, idealan za profesionalce u arhitekturi, inženjeringu i dizajnu. Ovaj uređaj kombinuje štampanje, skeniranje i kopiranje, čime se optimizuje radni proces. Sa brzinom štampe od 90 A1 stranica na sat i vremenom izlaska prve stranice od samo 25 sekundi, T850 značajno povećava produktivnost.

Štampač koristi HP Thermal Inkjet tehnologiju i pruža visok kvalitet štampe sa rezolucijom do 2400 x 1200 dpi. Opremljen je sa četiri tintne boje, uključujući cijan, magentu, žutu i crnu, što omogućava preciznu reprodukciju boja i visok nivo detalja. T850 podržava raznovrsne tipove medija, kao što su običan papir, premazan papir, tehnički papir i fotografski papir.

Dizajn uređaja je kompaktan sa dimenzijama od 1407 x 701 x 967 mm i težinom od 60 kg, što ga čini pogodnim za radne prostore sa ograničenim mestom. Uređaj se lako koristi zahvaljujući velikom ekranu osetljivom na dodir i automatskom horizontalnom sekaču koji olakšava završnu obradu otisaka.

HP DesignJet T850 takođe obezbeđuje sigurnu i jednostavnu saradnju zahvaljujući mogućnostima povezivanja putem Gigabit Ethernet-a i Wi-Fi-a. Napredne bezbednosne funkcije štite uređaj i podatke korisnika od neovlašćenog pristupa. Za više informacija o specifikacijama i mogućnostima kupovine, preporučuje se poseta zvaničnoj HP veb stranici ili ovlašćenim prodavcima.