HP Desigjet T1700 44“ Serija

Opis

Preuzmite brošuru

HP DesignJet T1700 44“ je napredni multifunkcionalni štampač širokog formata, dizajniran za profesionalce u CAD i GIS industrijama. Ovaj uređaj kombinuje štampanje, skeniranje i kopiranje, pružajući efikasno rešenje za kompleksne projekte. Sa brzinom štampe od 116 A1 stranica na sat i vremenom izlaska prve stranice od samo 26 sekundi, T1700 značajno unapređuje produktivnost.

Štampač koristi HP Thermal Inkjet tehnologiju i nudi visok kvalitet štampe sa rezolucijom do 2400 x 1200 dpi. Opremljen je sa šest tintnih boja, uključujući cijan, magentu, žutu, foto crnu, mat crnu i sivo, što omogućava preciznu reprodukciju boja i visok nivo detalja. T1700 podržava različite tipove medija, kao što su običan papir, premazan papir, tehnički papir i fotografija.

Dizajn uređaja je kompaktan sa dimenzijama od 1802 x 695 x 998 mm i težinom od 88.9 kg, što ga čini pogodnim za radne prostore sa ograničenim mestom. Uređaj se lako koristi zahvaljujući velikom ekranu osetljivom na dodir i automatskom horizontalnom sekaču koji olakšava završnu obradu otisaka.

HP DesignJet T1700 se ističe naprednim bezbednosnim funkcijama koje štite uređaj i podatke korisnika od neovlašćenog pristupa. Sa mogućnostima povezivanja putem Gigabit Ethernet-a i USB Type-A porta, ovaj štampač omogućava sigurnu i jednostavnu saradnju unutar timova. Za više informacija o specifikacijama i mogućnostima kupovine, preporučuje se poseta zvaničnoj HP veb stranici ili ovlašćenim prodavcima.