HP Designjet T850 MFP 36“

Opis

Preuzmite brošuru

HP DesignJet T850 MFP je multifunkcionalni štampač širokog formata koji kombinuje štampanje, skeniranje i kopiranje, pružajući efikasno rešenje za profesionalce u arhitekturi, inženjeringu i dizajnu. Ovaj uređaj se ističe brzinom štampe od 90 A1 stranica na sat, sa vremenom izlaska prve stranice od samo 25 sekundi, što značajno poboljšava produktivnost u radnim okruženjima.

Štampač koristi HP Thermal Inkjet tehnologiju i nudi visok kvalitet štampe sa rezolucijom do 2400 x 1200 dpi. Opremljen je sa četiri tintne boje, uključujući cijan, magentu, žutu i crnu, što omogućava širok spektar medija i visok nivo detalja. T850 MFP podržava različite tipove medija, kao što su običan papir, premazan papir, tehnički papir i fotografski papir.

Dizajn uređaja je kompaktan, sa dimenzijama od 1407 x 701 x 967 mm i težinom od 60 kg, što ga čini pogodnim za radne prostore sa ograničenim mestom. Uređaj takođe nudi jednostavno korišćenje kroz veliki ekran osetljiv na dodir i automatsko slaganje otisaka, što dodatno poboljšava efikasnost.

HP DesignJet T850 MFP obezbeđuje sigurnu i jednostavnu saradnju zahvaljujući mogućnostima povezivanja putem Gigabit Ethernet-a i Wi-Fi-a. Uz napredne bezbednosne funkcije koje štite mrežu i podatke korisnika, ovaj štampač predstavlja savremeno rešenje za sve potrebe štampe velikog formata. Za više informacija o specifikacijama i mogućnostima kupovine, preporučuje se poseta zvaničnoj HP veb stranici ili ovlašćenim prodavcima.