HP Designjet T950 MFP 36“

Opis

Preuzmite brošuru

HP DesignJet T950 MFP je multifunkcionalni štampač širokog formata koji nudi visok nivo efikasnosti i kvaliteta, idealan za profesionalce u arhitekturi, inženjeringu i dizajnu. Ovaj uređaj omogućava štampanje, skeniranje i kopiranje dokumenata, čime se optimizuje radni proces. Sa brzinom štampe od 120 A1 stranica na sat i vremenom izlaska prve stranice od samo 21 sekunde, T950 MFP značajno povećava produktivnost.

Štampač koristi HP Thermal Inkjet tehnologiju i pruža izvanredan kvalitet štampe sa rezolucijom do 2400 x 1200 dpi. Opremljen je sa četiri tintne boje, uključujući cijan, magentu, žutu i crnu, što omogućava širok spektar medija i visok nivo detalja u otiscima. T950 MFP podržava različite tipove medija, kao što su običan papir, premazan papir, tehnički papir i fotografija.

Dizajn uređaja je kompaktan, sa dimenzijama od 1407 x 720 x 967 mm i težinom od 71 kg, što ga čini pogodnim za radne prostore sa ograničenim mestom. Uređaj takođe nudi jednostavno korišćenje kroz veliki ekran osetljiv na dodir i automatsko slaganje otisaka, što dodatno poboljšava produktivnost.

HP DesignJet T950 MFP se ističe naprednim bezbednosnim funkcijama koje štite mrežu i podatke korisnika. Uz mogućnost povezivanja putem Gigabit Ethernet-a i Wi-Fi-a, ovaj štampač omogućava sigurnu i jednostavnu saradnju među timovima. Za više informacija o specifikacijama i mogućnostima kupovine, preporučuje se poseta zvaničnoj HP veb stranici ili ovlašćenim prodavcima.