HP Designjet T2600 MFP 36“

Opis

Preuzmite brošuru

HP DesignJet T2600 MFP je napredni multifunkcionalni štampač širokog formata, dizajniran za profesionalce u arhitekturi, inženjeringu i dizajnu. Ovaj uređaj kombinuje štampanje, skeniranje i kopiranje, omogućavajući korisnicima da efikasno upravljaju svojim projektima. Sa brzinom štampe od 180 A1 stranica na sat i vremenom izlaska prve stranice od samo 19.3 sekundi, T2600 MFP obezbeđuje brzo izvršavanje zadataka.

Štampač koristi HP Thermal Inkjet tehnologiju i pruža izvanredan kvalitet štampe sa rezolucijom do 2400 x 1200 dpi. Opremljen je sa šest različitih tintnih kartridža, uključujući boje kao što su cijan, magenta, žuta i crna, što omogućava širok spektar medija i visok nivo detalja u otiscima. T2600 MFP podržava različite tipove medija, uključujući običan papir, premazan papir, tehnički papir i fotografski papir.

Dizajn uređaja je kompaktan, sa dimenzijama od 1390 x 760 x 1240 mm i težinom od 106 kg, što ga čini pogodnim za radne prostore sa ograničenim mestom. Uređaj takođe nudi jednostavno korišćenje kroz veliki ekran osetljiv na dodir i automatsko slaganje otisaka, što dodatno poboljšava produktivnost.

HP DesignJet T2600 MFP se ističe kao jedan od najsigurnijih štampača velikog formata na tržištu, sa naprednim bezbednosnim funkcijama koje omogućavaju kontrolu pristupa i zaštitu poverljivih dokumenata. Za više informacija o specifikacijama i mogućnostima kupovine, preporučuje se poseta zvaničnoj HP veb stranici ili ovlašćenim prodavcima.